Kaspersky

Back 2 Basics IT Consulting raadt Kaspersky Internet Security aan als Anti Virus prorgamma. U bent beschermt tegen alle virussen en internetdreigingen

Door cloudgebaseerde functionaliteit te combineren met krachtige beveiligingstechnologieën kan Kaspersky Internet Security 2014 de steeds complexere dreigingen effectiever weren. Zo kun je rustig het internet op terwijl Kaspersky jou, je pc en je kinderen beschermt.

Kaspersky Internet Security 2014 bevat niet alleen alle functies van Kaspersky Anti-Virus 2014, maar biedt tevens veel innovatieve technologieën die van essentieel belang zijn om jou te kunnen beschermen tegen geavanceerde internetdreigingen. Met Veilig bankieren, Veilig toetsenbord en andere unieke functies doet Kaspersky Internet Security 2014 meer om ervoor te zorgen dat je optimaal plezier beleeft aan internet… zonder dat je veiligheid eronder lijdt.

Registreert nieuwe, opkomende en onbekende dreigingen

In het cloudgebaseerde Kaspersky Security Network worden gegevens verzameld van de pc’s van miljoenen deelnemende gebruikers over de hele wereld. Hiermee helpen we je beschermen tegen de nieuwste virussen en malwareaanvallen. Potentiële dreigingen worden in realtime doorgelicht en geanalyseerd, en gevaarlijke acties worden volledig geblokkeerd voordat ze schade kunnen aanrichten.

Identificeert verdachte websites en phishingwebsites

Dankzij de geavanceerde anti-phishingtechnologieën worden gevaarlijke URL’s proactief gedetecteerd. Ook wordt realtime-informatie uit de cloud gebruikt om ervoor te zorgen dat je niet ongemerkt je waardevolle gegevens prijsgeeft aan phishingwebsites. Daarnaast voegt onze URL-advisor kleurlabels toe aan alle weblinks om je te wijzen op het risico van de link en de bijbehorende pagina’s.

Biedt betere beveiliging tijdens onlinewinkelen en -bankieren

Kaspersky Internet Security bevat sinds jaar en dag extra beveiligingslagen die helpen je informatie te beschermen tijdens onlinetransacties. Met onze nieuwe unieke Veilig bankieren-technologie ben je echter nóg beter beschermd. Veilig bankieren controleert automatisch of de website die je bezoekt, veilig is. Ook kun je de website openen in een speciale, beveiligde modus om te voorkomen dat je creditcardnummer en andere persoonlijke gegevens in de handen van cyberdieven vallen.

Beschermt je privacy en digitale identiteit

Kaspersky Internet Security 2014 bevat een groot aantal technologieën waarmee je privacy en identiteit worden beschermd, waaronder twee unieke beveiligingsfuncties voor het invoeren van persoonlijke gegevens op internet:

Veilig toetsenbord is een nieuwe technologie van Kaspersky die automatisch wordt geactiveerd bij het openen van betaalsites, websites van banken en wanneer je op een website een wachtwoord invoert. Zo wordt voorkomen dat de informatie die je met je fysieke toetsenbord invoert, niet in handen van keyloggers komt.
Voor de ultieme bescherming heeft Kaspersky de verbeterde Virtueel toetsenbord-functie. Je kunt nu je bankgegevens met de muis invoeren, zodat geen toetsaanslagen kunnen worden gedetecteerd en gestolen door keyloggers, hackers en identiteitsdieven.
Zorgt dat kinderen veilig en verantwoord kunnen surfen

Het bekroonde ouderlijk toezicht helpt een veilige pc-omgeving voor je kinderen te creëren en biedt je betere controle over het gebruik van de pc, internet, toepassingen, games en websites door je kinderen. Je kunt de interactie van je kinderen via Instant Messaging-programma’s en sociale netwerken blokkeren, beperken of registreren, maar ook de overdracht van privégegevens zoals telefoon- en creditcardnummers blokkeren.

Voorkomt dat malware kan profiteren van beveiligingslekken in je pc

Cybercriminelen en malware kunnen de computer binnendringen via beveiligingslekken in toepassingen of in het systeem die niet met de nieuwste updates zijn verholpen. Deze beveiligingslekken worden opgespoord door Kaspersky Internet Security 2014. Daarnaast worden de acties van programma’s met beveiligingslekken geanalyseerd en gecontroleerd zodat ze geen schade kunnen aanrichten.

Beschikt over automatische download- en installatiefuncties waardoor je tijd en moeite bespaart

Je hoeft bij de installatie nu veel minder zelf te doen. Als je het product voor de eerste keer downloadt van onze website, wordt er automatisch gecontroleerd of je over de nieuwste productversie beschikt. Vervolgens wordt, indien nodig, aanwezige malware verwijderd, waarna de installatie wordt gestart